Reünie Scouting Dannenburcht

In het kader van het 80 jarig jubileum van onze vereniging (80 jaar Mbaga en 70 jaar Jacintha) wordt er komende zomer ook een reünie georganiseerd. Deze reünie is bedoeld voor alle kaderleden (groepsleiding en overig kader) van de afgelopen 80 jaar. Deze reünie wordt gecombineerd met een receptie op locatie.

Op dit moment zijn we druk bezig om lijsten met huidige én oude vrijwilligers te maken zodat we iedereen tijdig kunnen uitnodigen voor dit grote feest. We zijn al een aardig eind, maar het compleet krijgen van alle gegevens lukt ons niet alleen, met name actuele adres en contactgegevens is soms een uitdaging. Ben jij ooit vrijwilliger geweest bij Scouting Dannenburcht (leiding of ander kader), of ken jij nog mensen die ooit een dergelijke vrijwilligersrol hebben vervuld bij onze vereniging, laat het ons weten. Stuur een e-mail naar reunie@scoutingdannenburcht.nl.

Volg daarnaast onze website of facebookpagina voor nieuwe updates rondom deze reünie! De reünie staat gepland op aankomende 9 juli, meer informatie zal volgen in de officiële uitnodiging.