9 juli 2016: Receptie & Reünie Scouting Dannenburcht 80 jaar

In het jaar 2016 bestaat Scouting Dannenburcht uit Huissen (Stad) 80 jaar! Dit is voor de vereniging een mijlpaal om bij stil te staan. Gedurende het hele jaar zijn er activiteiten in het kader van dit jubileum, waaronder een reünie voor oud kaderleden op 9 juli aanstaande.

Na een spetterend jubileumweekend in mei worden in juli ook de oud-kaderleden betrokken bij het jubileumjaar. De jongenstak (Mbaga) bestaat 80 jaar, de meisjestak (Jacintha) 70 jaar. Deze leeftijd had de vereniging nooit gehaald zonder de bijdrage van vele vrijwilligers door de jaren heen. Al vanaf 1936 zetten zij zich in voor het scoutingspel in Huissen Stad.

Op 9 juli zal de dag beginnen met de jubileumreceptie op ons scoutinggebouw aan de Kloosterlaan in Huissen. Iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt is dan welkom om met ons te proosten op deze bijzondere mijlpaal. In de avond vindt dan de reünie plaats voor al onze huidige en voormalige vrijwilligers.

Ben jij vrijwilliger geweest, of ken jij een oud vrijwilliger van Scouting Dannenburcht? Vindt je het leuk om oud scouting collega’s te ontmoeten dan ben je van harte welkom op 9 juli. Hou deze website in de gaten voor meer informatie. Vragen over de receptie of reünie zijn te stellen via e-mail: reunie@scoutingdannenburcht.nl

 

verjaardag-80-jaar-A115115-300x300