(Oud) Kaderlid: Schrijf je nu in voor de Reünie!

Eindelijk is het dan zover, de inschrijvingen voor de Reünie zijn geopend. Op zaterdag 9 juli vindt in het kader van ons 80 jarig jubileum een reünie plaats, voor (oud-)kaderleden, op onze eigen Scouting locatie. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk (oud-)kaderleden aan te schrijven middels een uitnodiging per post of per e-mail. Helaas hebben we niet van iedereen (actuele) gegevens kunnen achterhalen. Dus via deze weg ook een oproep om het woord te verspreiden!

IMG-20160207-WA0070De reünie vindt op 9 juli plaats op ons Scouting gebouw aan de Kloosterlaan in Huissen. We starten het programma om 20:00 uur. Het programma is uitgepland tot 24:00 uur. Naast het ontmoeten van oud-Scoutingcollega’s is er ook de mogelijkheid om in ons gebouw rond te kijken waar we van alles tentoonstellen over de afgelopen 80 jaar. Inschrijven voor de Reünie kan via dit formulier, of door een mailtje te sturen naar: reunie@scoutingdannenburcht.nl

 

Receptie

Op 9 juli in de middag (van 14:oo tot 17:00) vindt ook een receptie plaats. Ook hier zijn de uitnodigingen voor verzonden. Tijdens deze middag is ook het gebouw open voor bezichtiging van alles wat met 80 jaar Scouting in Huissen te maken heeft. Inschrijvingen voor de receptie lopen via dit formulier, of via het contactformulier op deze site.