Kerstverloting van start

Ook dit jaar organiseert Scouting Dannenburcht een kerstverloting waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Houd uw deurbel de komende weken dus in de gaten: grote kans dat er een scout aan de deur staat. De loten kosten €1 per stuk.

De opbrengst van de kerstverloting wordt onder andere gebruikt voor spelmateriaal, onderhoud van het gebouw en het betalen van vaste lasten zoals gas, water en licht. Met de opbrengst van de kerstverloting kan de contributie betaalbaar blijven zodat ieder kind lid kan worden van Scouting Dannenburcht.

De hoofdprijs is een Bosch boor- en schroefmachine ter waarde van €249,95 aangeboden door Formido Elst. Eerste prijs zijn twee waardebonnen van €60 aangeboden door Restaurant De Betuwe, tweede prijs een cadeaubon van ‘t Wijnhuys en de derde prijs zijn twee waardebonnen van Van Monique. Daarnaast zijn er prijzen aangeboden door Albert Heijn Huissen, Hermsen & Hermsen, Bruna Huissen, Foto van Eimeren en Formido Elst.

De kerstverloting wordt gehouden van 7 november tot 16 december. De trekking is zaterdag 16 december om 11:00 uur in het gebouw van Scouting Dannenburcht aan de Kloosterlaan 1a in Huissen. Gewonnen prijzen worden thuisbezorgd. De trekkingsuitslag is vanaf 16 december te vinden op deze website.

De welpen hebben donderdagavond geoefend met het verkopen van de loten en zijn daarna de wijk in gegaan.