Vriendenloterij

Vriendenloterij Scouting Dannenburcht

Ben jij al lid van de vriendenloterij of binnenkort voornemens dit te doen? Dan kun je nu ook Scouting Dannenburcht als uw goede doel aanmerken. Sinds kort doet Scouting Dannenburcht ook mee! Schrijf je dus nu in of zet je goede doel om!

Hoe werkt het?

De vriendenloterij is een loterij waarbij niet alleen jij winnaar wordt, maar ook je vrienden. Daarnaast gaat een deel van jouw inleg naar een door jou gekozen goede doel. Scouting Dannenburcht hoort nu ook bij die lange lijst van mogelijke goede doelen. Bij het aanmelden kun je eenvoudig opgeven welk goede doel je wilt steunen. Aanmelden kan gemakkelijk en snel via de website: www.vriendenloterij.nl. En als je al lid bent, maar dan toch je goede doel wilt wijzigen naar Scouting Dannenburcht, dan kun je gemakkelijk een mutatieformulier vinden op jouw persoonlijke pagina.

Wat levert het op?

Van de jaarlijkse inleg gaat er ruim € 60,00 naar onze clubkas. Dat is best veel, maar we kunnen het goed gebruiken. Je zult vast wel gehoord hebben dat de Gemeente gaat minderen in de subsidies. Om te zorgen dat de contributies niet te hoog worden hebben we ons mede daarom ingeschreven voor de Vriendenloterij. De leuke bijkomstigheid is, dat je ook nog eens elke week kans maakt op mooie prijzen. Kortom een slimme oplossing die leuk is voor iedereen.

Wat doen we met die opbrengst?

Zoals je gewend bent van Scouting Dannenburcht verzorgen we elke week voor veel kinderen en jongeren gezellige opkomsten. Een leuk en spannend programma; voor ieder wat wils. Daarnaast moeten we ook ons gebouw netjes houden en ervoor zorgen dat de kachel draait en de lampen kunnen branden. Verder kunnen we met deze inkomsten zorgen dat ook onze vrijwilligers in het zonnetje gezet kunnen worden, want die zijn ook elke week druk. En niet te vergeten,we moeten ook vernieuwen zodat over 80 jaar Scouting Dannenburcht nog steeds een begrip is in Huissen.

Dus wil jij onze vriend worden? Ga naar www.vriendenloterij.nl of mail naar welkom@scoutingdannenburcht.nl